mens- en organisatieontwikkeling home|etr|referenties|even voorstellen|contact
Publicaties
interim
consultancy
coaching
workshops
stilteverblijven

publicaties

agenda 2023

In 2009 verscheen het debuutboek 'Hoe stom kan een mens zijn? – Een ongepolijste zoektocht in de ruimte voor levensvragen' van Menno D.J. Stom. Hij werkt aan zijn tweede boek: aan de hand van nooit verstuurde brieven aan zijn dochter verhaalt de hoofdpersoon over de vader-dochter relatie en het gescheiden zijn van elkaar, waarin uiteindelijk geen enkel contact meer mogelijk is.

Hoe stom kan een mens zijn?

"Voor Joop Smidt, ingenieur met topcarrière, gaat alles voor de wind ... tot hij in zwaar weer geraakt. Het leven geeft hem een tikje, nog een tikje en uiteindelijk een dreun. Dan begint voor hem de ongewenste zoektocht naar zichzelf. Hij krijgt zeeën van ruimte waarin levensvragen zich aandienen en hij ongekende gebeurtenissen en gevoelens ondergaat.

'Hoe stom kan een mens zijn?' gaat over de ont-wikkeling van een in-gewikkeld leven. Een verhaal over hoe het leven een grote schoonmaak in petto heeft voor de tegenstribbelende zwaargewicht directeur. Via periodes als bebaarde burn-outkluizenaar, therapeutisch werkende Hospice-vrijwilliger en halve kloosterling fietst hij naar Auschwitz omdat 'het moet'. Zittend op de trappen van de gaskamers luidt het leven een nieuwe onvoorziene fase in ..."

Referenties

"Op vakantie uw boek 'Hoe stom kan een mens zijn?' in drie dagen uitgelezen! Ik kan er maar één woord voor verzinnen: inspiratie!"
Eric Sierink - lees meer

Bestellen?

Ga naar www.elikser.nl

Artikelen over stilteverblijven en ETR:

copyright | disclaimer | privacy statement